Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör - sön: 10:00 - 15:00
Kundservice:
040-29 29 49
Kundservice:
040-29 29 49

Hjulinställning

hjulinställning 
Hjulinställning är något som man lätt glömmer, men det är en mycket viktig detalj. Med rätt hjulinställning sparar du däck, bränsle och får en bättre kör upplevelse. Oftast kan man se på däck en det behövs en hjulinställning, om det är så att din däck sliter mer på ena sidan av däcket är det nästan garanterat att du är i behov av en hjulinställning. Hur ofta bör man gör en hjulinställning ? vi rekommenderar att man i alla fall gör en kontroll vart 1.000 mil eller en gång 1,5 år. Att gör en kontroll av hjulinställning hos oss på Kenneths däck är helt kostnadsfri men skulle det visa sig att du är i behov av en hjulinställning och vi ska justera din bil är priset 1295kr oavsett vilken bil du kör eller om vi måste justera alla hjul eller att vi måste värma för att få loss bultar mm. vi har ett fast pris på hjulinställning 1300kr varken mer eller mindre så inga obehagliga överraskningar. Om du är osäker på hur din hjulinställning är behöver du inte tveka kör in till oss boka en tid eller kör på vår drive in. Så gör vi en grattis kontroll/uppmätning det tar ca 10min att göra en kontroll av din hjulinställning.
 
När det gäller hjulinställning är det viktigt att man väljer en aktör med god kunskap och mycket erfarenhet av att arbeta med hjulinställning för att undvika tråkiga följder av en dåligt utförd hjulinstälning. vi är en trygg aktör med många års erfarenhet och med utbildad personal med flertalet special utbildningar per år när det gäller olika bilmodeller och teknik. vi utför hjulinställning med den absolut den senaste utrustning.
 
Hur uppkommer förändringar på din hjulinställning ?
bilens hjulinställning förändras dels av normalt slitage när man använder bilen men framför allt ändras hjulinställningen kraftigt vid upprepade påkörningar av trottoarkanter eller håller och bulor.
 
Rätt hjulinställning bra för både ekonomi och miljö 
Med rätt hjulinställning minskar du slitaget på dina däck det är specielt märkbart på dagens moderna bilar med känsligare hjulupphängning och ofta större och bredare däck. med rätt hjulinställning minskar även bränsleförbrukningen och där med utsläppen från din bil. Så med rätt hjulinställning sparar du både pengar och miljö!
 

Vänligen välj privat eller företag.

Privat
Företag
Du kan enkelt ändra detta val längst ner till höger på sidan
×